Het zat er al enkele maanden aan te komen, maar we hoeven het niet langer onder stoelen of banken te steken. Op 2 juni 2018 is het eindelijk zo ver.  Dan openen we met trots het ibis budget hotel in Blankenberge. Een hotel dat zich volledig richt op een kwalitatieve, maar budgetvriendelijke vakantie aan de kust. Met zijn ideale locatie vlak aan het station van Blankenberge leent het zich ook als de perfecte locatie om een citytrip in Brugge te combineren met een dagje kust.

ibis budget

Het ibis budget hotel

De opstart van een nieuw hotel loopt niet altijd van een leien dakje. Meestal komt dit doordat uitbaters van een hotel toe zijn aan hun eerste project. Met veel wilskracht en enthousiasme ontvangen ze de eerste klanten en bouwen ze klantenloyaliteit verder uit. Vanzelfsprekend loopt hier wel eens iets mis.
Dit is waar ibis budget Blankenberge een stapje voor heeft op andere nieuwe hotels. Ibis budget is een telg in de familie van de internationale hotelketen Accor. Hierdoor start het hotel met een grote rugzak aan know-how. Door deze know-how toe te passen in de verfrissende omgeving van een nieuw hotel, krijgen gasten het beste van twee werelden.
Ze kunnen hun kustvakanties doorbrengen in een gloednieuw hotel. Dat tevens als één van de enige hotels in België gebruik maakt van het ‘premium nest concept’ voor een optimale inrichting van hun kamers. Dit terwijl onze bezoekers er kunnen van uitgaan dat de uitbating van het hotel vlotjes verloopt, net als de uitbating van een hotel met al jaren ervaring op hun palmares.

Locatie

Een tophotel op een toplocatie. Dat is het streefdoel van elk hotel. Met de locatie van ibis budget Blankenberge werd hierbij de hoofdvogel afgeschoten. Pal aan de openingspoorten van het opwaarderende Blankenberge en slechts een treinreis van enkele minuten verwijderd van het pittoreske Brugge, dat is waar u tot rust kunt komen in één van onze functionele hotelkamers.

Zin in een midweekje kust? Van plan om met de kids een weekje zon, zee, strand door te brengen aan de Belgische kust? U kunt vandaag al boeken voor uw vakantie van morgen. Klik hier om te boeken.