Opening ibis budget Airport Oostende

Op 30 april opent het ibis budget Airport Oostende officieel zijn deuren. Voor zij die actief zijn op sociale media, komt dit nieuws misschien niet onverwachts. Daar kan men namelijk de voorbereidingen op de voet volgen. Op dit moment worden de laatste loodjes gelegd. Dit zowel aan de binnenkant van het hotel, als aan de buitenkant, waar een sublieme tuin in opbouw is.

ibis budget Airport Oostende

ibis budget Airport Oostende, hotel op een toplocatie

Ibis budget Oostende verzekert met zijn unieke toplocatie nu al een hoge bezettingsgraad. Toeristen vinden er onderdak voor een typische kustvakantie op wandelafstand van het strand en dit aan bijna de helft van de gemiddelde prijs. Om de hoek van het groeiende bedrijvencomplex aan de Energy Port vinden zakenlui er exact de relaxerende en professionele omgeving waar ze naar op zoek zijn.
Ook de overvloed aan reizigers van de luchthaven van Oostende ontdekken hier hun ideale tussenstop om even tot rust te komen.

Het hotel bevindt zich dus in binnenin een perfecte driehoek van werk, ontspanning en reizen.
Maar dit alles wordt nog zo sterk gemaakt net doordat het zich in de Koninging der badsteden bevindt. Oostende is en blijft een toeristische trekpleister. Dankzij het hotel zijn er nu nog meer toeristen die kunnen genieten van een zorgeloos weekendje zon-zee-strand aan de kust.

 

Sterke Partners

Een nieuw hotel operationeel krijgen in zo’n kort mogelijk tijd, is en blijft een uitdaging. Het feit dat het ibis budget Airport hotel Oostende hiervoor kan rekenen op enkele sterke partners, brengt vanzelfsprekend alleen maar voordelen met zich mee.

Zo kan het hotel rekenen op een internationale partner zoals AccorHotels. Op nationaal niveau wordt het ibis hotel ondersteund door Hotel Invest die de uitbating op zich neemt.

AccorHotels is een Franse multinational dat allerlei hotelketens beheert zoals die er zijn: Novotel, Mercure, ibis franchise, Sofitel, …

Hotel Invest neemt dan weer de uitbating op zich van verschillende kusthotels: Ibis budget Airport Oostende, ibis budget Blankenberge, Mercure Oostende, Mercure Blankenberge, ibis Styles Zeebrugge.

Wenst u te overnachten in dit gloednieuwe hotel? Dan kunt u nu reeds uw overnachting hier boeken.

Meer weten over de laatste mogelijkheden in dit project? Bekijk de projectpagina