Skip to main content
OostendeOpendeurweekend

Opendeurweekend 2024: succesvol met spannende vooruitzichten

Het afgelopen opendeurweekend markeerde een mijlpaal tijdens ons opendeurweekend in het bruisende Oostende. We willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die aanwezig was en hebben bijgedragen aan het succes ervan. Het was een genoegen om nieuwe klanten te verwelkomen en hen te helpen bij het vinden van hun droomappartement aan de prachtige Belgische kust.

Klinken op het geslaagde opendeurweekend

Nieuwe modelappartementen en extra opendeurweekend wegens succes!

Terwijl we nog nagenieten van het succes van afgelopen weekend, bereiden we ons voor op een volgende spannende fase. De oplevering van onze twee nieuwe modelappartementen. Die belichten niet alleen onze toewijding aan luxe en comfort, maar bieden ook een uitgelezen kans om de ware essentie van Crystal Residence te ervaren.

Vanwege het overweldigend succes en het enthousiasme tijden het laatste opendeurweekend, zijn we verheugd aan te kondigen dat we een extra opendeurdag organiseren. Noteer dus alvast het weekend van 13 en 14 juli in je agenda! En wie weet is dit voor jou de kans om te ontdekken of wonen aan de kust iets voor jou is!

Bezoek ons tijdens het opendeurweekend!

Wij nodigen u van harte uit om de unieke levensstijl van Crystal Residence Oostende persoonlijk te ervaren tijdens ons extra opendeurweekend op 13 en 14 juli. Kom zelf ontdekken wat dit authentieke project zo bijzonder maakt en laat je inspireren door tal van andere investeringsmogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Crystal Residence te bieden heeft, ons gedreven team staat klaar om u te verwelkomen en een antwoord te bieden op al jouw vragen. Mis deze kans niet!

Indien je nu al geïnteresseerd bent en graag al meer te weten wil komen over verschillende investeringsmogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op info@alysee.be of telefonisch via 059 80 00 00.

Kom dus zeker naar de Crystal Residence tijdens het opendeurweekend op 13 en 14 juli bij de Troonstraat 230, 8400 Oostende. Mis het niet en ontdek de perfecte woonmogelijkheid op jouw maat aan de kust!