Ontdek wat
Oostende jou
te bieden heeft

Oostende, sinds jaar en dag de populairste badstad

Wie vastgoed aan onze Belgische badsteden heeft bekeken en vergeleken, maakt met Oostende een goede beslissing. Verschillende vastgoedinvesteerders gingen je al voor. Ontdek hier waarom jij ook voor vastgoed in Oostende moet gaan.

Waarom vastgoed in Oostende?

Na jarenlang werken, wil je natuurlijk dat je zuurverdiende centen verstandig geïnvesteerd worden. Een verstandige investering is vastgoed en Oostende heeft een aantal aantrekkelijke troeven om je vastgoeddroom waar te maken:

 • Veilige investering: Vastgoed is veiliger dan bijvoorbeeld risico's die aandelen met zich meebrengen. Bij vastgoed moet je geen grote schrik hebben van wijzende beurskoersen. 
 • Ruim aanbod: Oostende heeft een ruim aanbod aan vastgoed om uit te kiezen, zowel nieuwbouw als tweede verblijven. 
 • Vlotte verbinding: Oostende biedt een vlotte verbinding tussen andere Vlaamse centrumsteden als Brugge en Gent.
 • Luchthaven en station: Deze zijn vlakbij. Zo kan je vlot op en af reizen tussen je woonplaats en je comfortabel appartement of penthouse aan zee.

Krijg advies

Heb je vragen over vastgoed in Oostende of Blankenberge? Via bovenstaand formulier krijg je zo snel mogelijk antwoord van onze vastgoedexperts. Of je kan direct een afspraak met hen inplannen.

Meer weten over vastgoed in Oostende? Vraag hieronder meer informatie.

  Starten met investering in vastgoed?
  Vraag hier jouw gratis gids aan.

  Download gids

  Ontdek de voordelen

  Historische stad

  Uitzonderlijke architectuur

  Gezellig stadscentrum

  Shopping op zondag

  Ontdek de vastgoedprojecten in Oostende

  Tevreden klanten

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
  Ontdek meer tevreden klanten