Nieuw project: Residentie Paulus

De vraag naar betaalbare tweede verblijven aan de kust blijft stijgen. Om aan deze vraag te voldoen gaat Alysee telkens terug op zoek naar toplocaties of locaties met enorm veel potentieel in de toekomst. Ook bij het nieuwste project werd weer een hoofdvogeltje afgeschoten. Vlak bij de Kapellestraat en de Petrus en Pauluskerk vinden we het nieuwe nieuwbouwproject Residentie Paulus terug.

Residentie Paulus

Residentie Paulus

Het project werd ontworpen door architect Piet Verfaillie. Met zijn visie van rust en comfort in een levendige stad als Oostende werd een residentie ontworpen die een kalmerend effect uitstraalt naar zijn bewoners, maar ook naar iedereen die er langs loopt. De strakke lijnen die we in de architectuur terugvinden zorgen voor een unieke blend van deze residentie met het historische Oostende.

Residentie Sint-Paulus heeft iedereen wel wat te bieden. Zo vindt kunt u er terecht voor een functionele studio, ideaal om met 2 tot zelfs 4 personen een weekendje te vertoeven in Oostende.  Wilt u er liever vast wonen of het gebruiken als tweede verblijf voor de familie? Dit kan, residentie Sint-Paulus beschikt namelijk ook over ruime één-slaapkamerappartementen en twee-slaapkamerappartementen.

Locatie

Residentie Paulus heeft zijn naam te danken aan de nabijheid van de bekende Petrus- en Pauluskerk, gelegen vlak in het historisch centrum van Oostende. Een residentie gelegen in het historisch centrum heeft vooral de bereikbaarheid van zowel de Kapellestraat, de visserskaai, de jachthaven, het casino en het station als voordeel. Welke richting u ook wandelt wanneer u uw appartement buitenstapt, u wordt telkens weer onthaald met de prachtige gebouwen en monumenten die Oostende, de koningin der badsteden, u te bieden heeft.

Dit weekend wordt het project officieel gelanceerd en de eerste units werden reeds verkocht!

U kunt reeds instappen in dit gloednieuwe project vanaf €136.000.

Meer informatie over dit project? Bezoek onze projectpagina, vraag meer info aan via 059 80 00 00, of via info@alysee.be