Wanneer je denkt aan een investering in exploitatievastgoed is het belangrijk om te weten dat je zelf niet moet in staan voor de verhuur van jouw appartement of suite. Eén van onze partners die ons hiermee helpt is onze verhuurpartner Holiday Suites. Leen Van Eygen, Owner Relations bij Holiday Suites, is het aanspreekpunt voor alle eigenaars en geeft graag een woordje uitleg.

Een professionele, ervaren exploitant

Holiday Suites is een Belgisch bedrijf dat actief is sinds 2011. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vakantieverhuring zijn we intussentijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt.

Door onze ervaring weten we wat er leeft en heerst bij onze gasten. Telkens opnieuw proberen we daar zo goed als mogelijk op in te spelen. We willen steeds actief blijven inspelen op de behoefte van de klant die zoekt naar een accommodatie met veel voorzieningen. Een plek bieden die voelt als een thuis en die de vrijheid biedt om het verblijf naar eigen behoefte vorm te geven. We willen dat onze klanten weten dat Holiday Suites klantbeleving hoog in het vaandel draagt.

Op deze pijlers heeft Holiday Suites haar dagdagelijkse werking uitgebouwd. Verhuringen worden enerzijds georganiseerd via de rechtstreekse kanalen: de website, het callcenter, de chatbox en de social media. Holiday Suites investeert en organiseert ook de digital marketing. Dit houdt in dat we onder andere sterk inzetten op hoe we online zichtbaar zijn in zoekmachines (denk aan Google en Bing). Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze social media campagnes mensen weten te overtuigen om hun vakantie bij ons door te brengen. Kortom, onze website is het communicatiemiddel en digitale marketing zorgt voor zichtbaarheid en reclame online.

Holiday Suites heeft een uitgebreid netwerk uitgebouwd met diverse partners. Dit bestaat uit zowel touroperators, flash deals, voordelensites, toeristische diensten en vele andere commerciele samenwerkingen en dit zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Holiday Suites richt zich niet enkel op de leisure markt maar hanteert ook een gedreven strategie op de businessmarkt. Ons B2B team voert actief prospectie op groepen en bedrijven. Onze ervaring uit zich ook in een onderbouwde pricing- en yieldstrategie die dagelijks wordt toegepast en dit 365 dagen per jaar.

Onze investeerders kunnen dus rekenen op een exploitant met een jarenlange ervaring die steeds een vinger aan de pols houdt bij het clienteel om zo de verhuring te kunnen optimaliseren. Dankzij het eigenaarsplatform dat gekoppeld is aan het reservatiesysteem is het bovendien mogelijk om zijn/haar investering op de voet te volgen.

 

 

 

Holiday Suites, waar flexibilteit en beleving staan centraal

Even kunnen onthaasten en geen stress ervaren tijdens de vakantie met je gezin, vrienden of familie of voor een meerdaags zakelijk verblijf. Daar draait het om in onze ogen.

Bij Holiday Suites vinden onze gasten alle comfort en ruimte die ze zoeken en een grote mate van flexibiliteit. De digitale check-in zorgt er voor dat men zonder stress en wachttijden toegang kan nemen tot de suite op de dag van aankomst.

Een volledig ingerichte keuken staat ter beschikking voor wie graag een eigen lunch of diner klaarmaakt. Daarnaast zorgen de kwalitatieve bedden en het zitgedeelte voor een echt thuisgevoel. Onze gasten krijgen op die manier de maximale vrijheid om hun verblijf in te plannen. Daarnaast worden allerlei extra’s aangeboden die het verblijf nog aangenamer kunnen maken, zoals een handdoeken- en schoonmaakservice, opgemaakte bedden, parking, enz.

Onze Holiday Suites zijn terug te vinden op inspirerende locaties in België. Daarbij staan flexibiliteit en beleving centraal. Onze gasten zijn vrij om zelf hun activiteiten in te richten: ze kunnen genieten van alle voorzieningen op het domein, zoals de faciliteiten die voorzien zijn voor kinderen, of ze kunnen gaan wandelen in de natuur, bruisende steden ontdekken, prachtige fietsroutes afrijden of gewoon een restaurantje boeken in de buurt. Doordat er geen ‘dwingende’ faciliteiten zijn op onze bestemmingen, zoals een restaurant waar men moet gaan eten, krijgen alle gasten de mogelijkheid om vrij hun eigen keuzes te maken en een volledige persoonlijke invulling te geven aan hun verblijf.

 

Een uitgebreide doelgroep

Met het merk Holiday Suites richten wij ons op de particuliere en zakelijke markt. In beide markten zoeken (potentiële) gasten accommodaties met de juiste voorzieningen, waar ze hun eigen activiteiten kunnen plannen op een inspirerende locatie. De comfortabele thuisbasis voor hun perfecte vakantieverblijf.

Holiday Suites is dus de perfecte uitvalsbasis voor koppels die er even tussenuit willen en willen genieten van een inspirerende omgeving of voor gezinnen die met z’n allen op vakantie willen. Daarnaast vormen de Holiday Suites ook de ideale logementsvorm voor grootouders die met de kleinkinderen op stap willen naar een kindvriendelijke omgeving dichtbij huis.

Holiday Suites vormt daarenboven ook de ideale uitvalsbasis voor bedrijven die voor hun projecten op een specifieke locatie een tijdelijke thuisbasis willen bieden aan hun personeel. Een belangrijk project vraagt immers om een plaats waar je je als werknemer thuisvoelt, waar je even kan onthaasten en kan ontspannen van de dagdagelijks werkactiviteiten.

 

Transparante communicatie voor onze eigenaars

Iederen eigenaar wordt bij de start van de exploitatie uitgenodigd voor een infosessie waar al deze informatie gegeven wordt. Vervolgens wordt elke eigenaar op kwartaalbasis uitbetaald en ontvangt hij ook op dat moment een nieuwsbrief met een update van de exploitatie. De afrekening vermeldt in alle transparantie alle details van alle gemaakte reservaties.

Iedere eigenaar krijgt toegang tot een eigenaarslogin waar hij/zij de status van de verhuur kan inloggen.

Zelf eigenaar worden van een business of vakantiesuite die uitgebaat wordt door Holiday Suites? Bekijk de resterende suites in het project ‘Holiday Suites Zeebrugge’.