In een jaar zonder Rode Neuzendag besloot Alysee zelf de handen uit de mouwen te steken. Sinds 1 oktober sponsoren we het initiatief Log-In van vzw Onze Kinderen. Voor elke hotelkamer, appartement, studio of parkeerplaats die we verkopen, krijgen de jongeren € 250. Meer dan ooit heeft de geestelijke gezondheidszorg nood aan liefdadigheid, wij dragen ons steentje bij.

liefdadigheid

Log-In

De vereniging engageert zich in het begeleiden van kwetsbare jongeren zoals zij dat nodig hebben. Door Onze Kinderen krijgen jongeren tussen 14 en 21 jaar oud de kans op eigen benen te staan en autonomie op te bouwen in een veilige omgeving onder begeleiding. Log-In begeleidt ze zelfs tot het behalen van een rijbewijs. Nog meer zelfstandigheid.

Niet enkel bij wonen begeleidt Log-In, ze organiseren ook uitstappen en activiteiten die het aangename aan het nuttige koppelen. Zo wandelden ze 63 kilometer van Knokke tot de Panne, namen ze deel aan een street-art project in Roeselare, en trokken ze erop uit met de zeilboot.

log-in

Toekomst

Met de toekomst in gedachte plant Log-In ook vooruit. Volgend jaar trekt de groep erop uit, en gaan ze op een avontuurlijke roadtrip. Ook het zeilen krijgt een vervolg, met een driedaagse zeiltocht op de planning. Groeien stopt nooit, en daar wil Alysee bij helpen. Investeer je bij ons? Dan investeer je in de jeugd.