Lanceringsweekend Amandine

In het weekend van 25 en 26 maart 2017 is het historisch centrum Oostende een unicum rijker met het nieuwbouwproject Chateau Amandine. Het prachtige gebouw past met haar design volledig in haar omgeving. Waarom je daar iets zou kopen? Dat kom je hier te weten.

Amandine Oostende

Een appartement voor iedereen

Het nieuwe project bestaat uit 5 éénslaapkamerappartementen, 3 studio’s en een ruime duplex. Allemaal baden ze in het licht van de grote raampartijen die het strakke design tegelijk aanvullen en opentrekken. Daarnaast heeft elk appartement een eigen terras, en is er ook het duplexappartement met een gigantisch zonneterras. Of je dus op zoek bent naar iets groots voor het hele gezin, of eerder iets bescheidener: bij Amandine is het te vinden.

Investeren op maat

De functionele appartementen zijn allemaal beschikbaar voor verschillende verkoopformules, naar voorkeur van de koper. De eigenaars kunnen er zelf wonen, het verhuren als tweede verblijf, of het gebruiken als belegging voor de toekomst. Amandine is dus geschikt voor iedereen, en een goed idee met gelijk welke motivatie.

Locatie, locatie, locatie

Amandine ligt centraal en rustig in het groen, in het historisch centrum van Oostende. Het Sint Petrus en Paulusplein op het einde van de straat is onder andere bekend door de jaarlijkse Paulusfeesten van de stad. Na een korte wandeling kan je gaan winkelen in de winkelstraat, heerlijke verse vis halen op de Visserskaai, en met de kinderen gaan spelen in het Leopoldpark. Daarnaast kunnen bewoners ook gebruik maken van de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, met het station op 200 meter afstand. Geen betere plek denkbaar.

Cultuur en Amandine

De naam van het project is geïnspireerd op de gelijknamige ijslandvaarder in de nabije jachthaven, waar onder andere ook het wereldberoemde museum en zeilschip Mercator te water ligt. Al in naam hoort het complex zo helemaal in haar omgeving. De bouwstijl en inrichting van Amandine zijn volgens de strakke Bauhaus-stijl. De cleane en eenvoudige inrichting is functioneel en flexibel, waardoor iedereen ermee aan de slag kan. Zo kan je binnen de strakke omgeving helemaal je eigen smaak tot bloei laten komen. Cultuur binnen en buiten.

UPDATE: Momenteel wordt het ingerichte modelappartement uit dit project verkocht. Wil je als laatste eigenaars worden van de penthouse in Amandine?

Wens je meer informatie over dit project? Bekijk hier de projectpagina en laat vrijblijvend je gegevens na!