Katrien werkt al enkele jaren voor Alysee en is verantwoordelijk voor de klantencommunicatie en eigenaarsrelaties. In onderstaande filmpje neemt ze je mee naar een aantal van de mooiste plekjes van haar thuishaven, Bredene. 

 

 

De Spuikom

De spuikom is een kunstmatig waterbekken, gelegen op de grens tussen Bredene en Oostende en is voor velen een gezellig toevluchtsoord. Het is de ideale locatie voor een leuke wandeling, om aan watersport te doen of andere sportieve activiteiten te beoefenen.

Kunstgevelroute

Er is heel wat hedendaagse cultuur op te snuiven. Een mooi voorbeeld is de kunstgevelroute, die je meeneemt op een mooie wandeling doorheen de mooiste plekjes van deze charmante badstad.

Brasserie Duinenhoeve

Genieten van culinaire hoogstandjes in Bredene, het kan uiteraard. Brasserie Duinenhoeve is één van de leuke adresjes die gekend zijn bij toeristen en locals.

Twins surfclub

Bredene staat gekend om zijn zeesporten. Hier worden jaarlijks enkele Belgische en zelfs wereldkampioenschappen gehouden in de verschillende zeesporten. Voor de iets mindere sportievelingen: je kan er steeds genieten van een drankje met zicht op de actieve sporters.

Ibis Styles Bredene

Momenteel wordt er een nieuw hotel gebouwd door Alysee op de vroegere locatie van het iconische Europahotel. Het Ibis Styles hotel ligt op een 200 meter van het strand en vlak tegen het gekende Staf Versluyscentrum. Zo bezoekt Katrien tijdens het werfbezoek de 6e verdieping van het ibis Styles Bredene hotel. De op een na hoogste verdieping van het project. Het uitzicht is nu al fenomenaal.

Staf Versluyscentrum

Als laatste brengen we nog een bezoekje aan het Staf Versluyscentrum, één van de grootste evenementenlocaties van de Belgische Kust en vragende partij naar extra overnachtingsplaatsen op deze locatie. Op die manier zullen er ook grotere beurzen, evenementen en congressen kunnen plaatsvinden in Bredene.

Benieuwd om nog meer te weten te komen, of ben je klaar om te investeren in deze bruisende locatie? Vraag meer informatie over de overgebleven mogelijkheden in ibis styles Bredene via deze link!