Ben jij op zoek naar een interessante carrière in sales en binnen de vastgoedsector? Dan ben je bij Alysee aan het juiste adres, want bij ons maak je een vliegende start. 

Alysee is gespecialiseerd in vastgoed op toplocaties aan de Belgische Kust. Daarnaast hebben wij als een van de eersten in België ook innovatieve beleggingsproducten in vastgoed ontwikkeld. 

We zijn meer dan 40 jaar actief in de sector en hebben in de loop der jaren heel wat ervaring en partnerships opgebouwd die je zullen helpen om potentiële klanten vlotter te overtuigen van de waarde van onze producten. Jouw job is namelijk om deze potentiële klanten te adviseren voor de aankoop van hun eigen appartement of belegging aan zee. Als adviseur fungeer je als vertrouwenspersoon en sta je hen bij met al je kennis en ervaring.

Waarom kiezen voor een job in sales bij Alysee? 

Je vraagt je wellicht af waarom je net voor ons moet kiezen en hoe we ons hierin differentiëren tegenover andere spelers op de markt.
Bij ons focussen we enorm op uitzonderlijk goede sales-opleidingen, trainingen en coaching, mogelijks een van de beste van ons land. 

Je krijgt heel wat kansen om regelmatig deel te nemen aan leuke incentives en bijscholing. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Je kan ook rekenen op uitstekende doorgroeimogelijkheden. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en daarom ondersteunen we jou met allerlei mogelijkheden tot zelfontplooiing. Wil je bijleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je ook de nodige onafhankelijkheid: bij ons beheer je jouw eigen agenda en bepaal je zelf hoeveel je werkt. Dat betekent ook dat hard werken bij Alysee écht wordt gewaardeerd en beloond. ‘Work hard, play hard’ is dan ook ons motto!

Wanneer je bij ons begint, krijg je van bovendien ook meteen een bedrijfswagen en laptop ter beschikking.

Overtuigd?

Ambieer jij een sales carrière als adviseur binnen de vastgoedsector?  Al onze nieuwste jobaanbiedingen vind je hier. Hopelijk tot binnenkort!