Project omschrijving

Sea Garden Village

Vanaf € 308.500

Jouw tweede verblijf in het hart van Blankenberge

Een tweede verblijf in Blankenberge waar je kan ontspannen wanneer je maar wil? Dat is Sea Garden Village. Historische bel-étagewoningen en zongerichte villa-appartementen in hartje Blankenberge. Nergens kan je een meer gezellige woning of stijlvoller tweede verblijf in Blankenberge kopen. De sobere villastijl sluit mooi aan bij het authentieke kloppende hart van de binnenstad. Bovendien geniet je bij elke woonunit van een zonnig terras en fraaie tuin. Hier ontdek je alles over duurzaam wooncomfort in een oase van rust en groen. Panoramisch zicht en overvloedig licht maken jouw woning of tweede verblijf in Blankenberge een echte droom.

Types
 • Tweeslaapkamerappartement: laatste ingerichte 2-slaapkamer duplex
 • Bel-étagewoningen: UITVERKOCHT

Stijlvol & authentiek

Sea Garden Village maakt de unieke combinatie van studio's, appartementen en bel-étagewoningen in een stijlvol en authentiek pand. Daardoor kan je niet alleen kleine of grote appartementen kopen, je kan gewoon investeren in een volwaardige en luxueuze woning. Bovendien kan je ook zelf kiezen of je jouw tweede verblijf doorverhuurt aan toeristen. Zo weet je zeker dat je altijd kan genieten van je tweede verblijf of woning, ook als je er zelf niet bent. Bovendien investeer je bij jouw woning of tweede verblijf in Blankenberge ook in een tijdloze stijl die altijd aantrekkelijk zal blijven.

De omgeving van Sea Garden Village

De locatie van Sea Garden Village werd zorgvuldig uitgekozen. Haar centrale en rustige ligging zorgen ervoor dat jouw tweede verblijf maar een steenworp van het hart van Blankenberge verwijderd is. Op de zonnigste zomerdag stap je van je tweede verblijf op minder dan vijf minuten naar het strand. Slecht weer? Dan kan je in de nabije winkelstraten opwarmen met een lekkere wafel, of kiezen voor een gezellige shopdag. Het bruisende Blankenberge blijft steeds nieuwigheden vinden en vertrouwde klassiekers vereeuwigen. Je hebt dus altijd een reden om terug te gaan naar jouw tweede verblijf in Blankenberge.

Wil meer te weten komen over een tweede verblijf in Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Bij Sea Garden Village krijg je de kans om te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond. Hierdoor hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kan je nog extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen, kan je genieten van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten. Meer weten hierover? Bekijk deze pagina: Meer uitleg over erfpacht

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Instapklaar appartement

  Zuidgericht terras

  Private binnentuin

  Strand op 5 minuten wandelen

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Ontdek meer tevreden klanten