Project omschrijving

ibis Styles Bredene

Vanaf € 198.500

Investeer in het nieuwe ibis Styles Bredene

Het nieuwe hotel ibis Styles Bredene wordt binnenkort gebouwd op de voormalige site van het succesvolle Europa hotel. Bouwgroep Versluys zal er 81 appartementen en een splinternieuw hotel met 80 kamers bouwen. Versluys vertrouwt Alysee het beheer en de verkoop van ibis Styles Bredene toe.

Net als voor alle andere hotels kiezen wij ervoor om het ibis Styles Bredene hotel aan te bieden aan particuliere investeerders: enerzijds zijn dit investeerders die het niet accepteren dat ze verlies maken op hun spaargeld of beleggen in bancaire producten te risicovol vinden. Anderzijds zijn er veel investeerders die een waardig alternatief zoeken voor klassiek vastgoed omdat ze meer zekerheid en een zorgeloze investering willen. Dankzij de uitbating onder franchise van wereldspeler Accor hoef je helemaal niets te doen en kan je op beide oren slapen.

De omgeving van ibis Styles Bredene

De site waar ibis Styles Bredene hotel op gebouwd wordt, ligt werkelijk op een absolute toplocatie. Enerzijds kunnen we dit afleiden uit de uitstekende bewezen resultaten van het voormalige Europa hotel, anderzijds ligt het vlakbij een markt dat in volle bloei is. Zo ligt de haven van Oostende vlakbij het hotel. Deze haven werpt zich de laatste jaren meer en meer op als dé haven voor offshore-activiteiten en hernieuwbare energie in België, een sector met enorm veel toekomstpotentieel. Bewijs hiervan is de uitbreiding van de bestaande windmolenparken in de Noordzee.

De toegankelijkheid van ibis Styles Bredene vanuit de haven van Oostende is een stuk beter indien je dit vergelijkt met andere hotels in het centrum van Oostende. ibis Styles Bredene beschikt daarnaast ook over genoeg parking, ideaal voor al het havenpersoneel die hier zal overnachten.

Investeren in een hotelkamer in ibis Styles Bredene

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat steeds populairder wordt op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z'n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed.
Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur van je vastgoed én je krijgt niet te maken met de problemen van bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. Om de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen, is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies. Als eigenaar krijg je bovendien de kans om tot 45 nachten per jaar gratis te reserveren in uw eigen hotelkamer

Wil je nog meer te weten komen over een investering in ibis Styles Bredene? Bekijk dan zeker eens onze blogberichten:

Om garant te kunnen staan voor een zorgeloze en kwalitatieve uitbating wordt er gewerkt met een erfpachtovereenkomst op het grondaandeel. Hierdoor kan je goedkoper vastgoed aankopen, kan je genieten van een fiscaal voordeel en moet je minder registratierechten betalen. Meer weten? Lees meer in dit artikel.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Investering zonder kopzorgen

  Vlakbij de haven van Oostende

  Verschillende inkomstenstromen

  Fiscaal voordelig

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Ibis Styles Bredene - Oostende

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Ontdek meer tevreden klanten