Project omschrijving

Holiday Suites Wenduine

Vanaf €XXX.000

Vastgoed Wenduine: Holiday Suites

Meermaals per jaar naar je eigen stekje aan de kust trekken? Maar wat doe je de rest van het jaar met dat tweede verblijf aan zee? Hoe combineer je een eigen verblijf met extra opbrengst, maar zonder de zorgen die particuliere verhuur met zich meebrengt? Het antwoord op al deze vragen: Holiday Suites Wenduine! Investeren in dit nieuwbouwvastgoed in Wenduine bij De Haan, is kiezen voor zon, zee, strand én bewezen rendement dankzij de zorgeloze verhuurdienst.

De omgeving van jouw vakantiesuite in Wenduine

Een goede reden om te kiezen voor vastgoed in Wenduine, is de ligging van de badstad. De prinses der badsteden, en deelgemeente van De Haan, ligt op minder dan 20 minuten rijden van de havensteden Oostende en Zeebrugge. Ook het centrum van Blankenberge is makkelijk bereikbaar – zelfs met de fiets. Ideaal dus voor wie de rust van een kleinschalige badstad graag combineert met de nabijheid van drukkere stadscentra. Holiday Suites Wenduine profiteert trouwens van een uiterst gunstige ligging op de belangrijkste invalsweg (de Ringlaan – N34), op wandelafstand van het centrum en de zeedijk met wandelgedeelte en ruimte voor terrassen. Die zeedijk werd enkele jaren terug vernieuwd om de kustgemeente te beschermen tegen superstormen zoals de Sinterklaasstorm die in 2013 door Noord-Europa trok en ook in ons land heel wat schade veroorzaakte. De unieke constructie met 2 stormmuren (waarvan een in de vorm van een zitbank) beschermt de eerste linie tegen overslaande golven.

Holiday Suites Wenduine: garantie voor kwalitatieve exploitatie

Je vastgoed in Wenduine ligt dus op een toplocatie. Leuk voor je eigen vakantie; een heus voordeel voor de verhuur ervan. En daar sta je niet eens zelf voor in. Want een van de troeven van investeren in exploitatievastgoed, is het ontzorgen van de eigenaar. Jou ontzorgen dus. Onze professionele verhuurpartner Holiday Suites groeide inmiddels uit tot een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt inzake vakantieverhuur. Zij onderhouden en verhuren je suite wanneer je er zelf geen gebruik van maakt. Daarover worden vooraf duidelijke afspraken contractueel vastgelegd. Zo kan je dankzij het eigenaarsprogramma tot 30 per 45 dagen zelf gebruik maken van je suite en tijdens de beste verhuurmaanden (juli en augustus) 14 dagen. De rest van het jaar genieten andere van jouw suite en jij van het rendement. Duidelijk, makkelijk en lucratief!

Waarom in zee gaan met Holiday Suites & Alysee?

Er wordt dus een uitbatingsmandaat aangegaan voor de exploitatie van je suite. Hierbij wordt ook voor voldoende rotatie gezorgd, onder andere om slijtage tegen te gaan. Holiday Suites regelt de verhuur van A tot Z! Het mooie daaraan is dat je voor de opbrengsten niet afhankelijk bent van de verhuur van jouw persoonlijke suite. De opbrengsten van de verschillende suites worden verdeeld onder de verschillende eigenaren. Aangezien het hier gaat om vakantieverblijven waarbij geen domicilie mogelijk is, dien je ook geen tweede verblijfstaks te betalen. Een extra reden om te kiezen voor Holiday Suites, de vaste verhuurpartner van Alysee.

Alysee is al 45 jaar lang een van de grootste projectontwikkelaars voor investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische kust. In elk project dat we opstarten herken je onze visie, kennis en expertise. Heb je interesse in een van de Holiday Suites in Wenduine waarvan de bouw start in september 2022? Aarzel niet en maak meteen een afspraak voor je persoonlijk adviesgesprek.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Professioneel beheer

  Extra vakantie

  Vlakbij het strand

  extra opbrengsten

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in Holiday Suites.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van investeringsvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Holiday Suites Blankenberge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van Holiday Suites, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
  Ontdek meer tevreden klanten