Project omschrijving

Holiday Suites Blankenberge

UITVERKOCHT

Unieke penthouse met zeezicht

Pal op de zeedijk van Blankenberge vind je het nieuwste renovatieproject van Holiday Suites terug. De prijs van vastgoed met zeezicht zien we elk jaar stijgen, maar dankzij dit renovatieproject is het vandaag mogelijk om een penthouse met zeezicht te kopen aan de prijs van 10 jaar geleden.
Deze ruime en functioneel ingerichte penthouse is bovendien volledig instapklaar, inclusief meubels. Je hoeft je na jouw aankoop dus geen zorgen meer te maken over de inrichting en je kan onmiddellijk beginnen genieten. De penthouse zelf beschikt over een ruime living met een open keuken en maar liefst 5 volwaardige slaapkamers. Langs beide kanten van de penthouse bevinden zich zeer ruime terrassen. Zo heb je langs de voorzijde het prachtige zeezicht en kan je op het terras achteraan genieten van het zicht op de jachthaven van Blankenberge.

Professionele uitbating

Droom je al langer van een vakantieverblijf op de Zeedijk? Wil je wakker worden met een adembenemend zicht en dit vanuit jouw eigen penthouse? Dankzij Holiday Suites Blankenberge is het mogelijk om te investeren in vastgoed met de ideale combinatie: eigen gebruik én extra opbrengst. Dankzij de professionele uitbating hoef je niet te zoeken naar huurders wanneer je zelf niet in jouw vakantieverblijf kan zijn.
Holiday Suites Blankenberge biedt je de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee, strand en het jaarlijkse bewezen rendement.

Holiday Suites Blankenberge, een renovatieproject

Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject. De volledig vernieuwde vakantiesuites hebben een grote upgrade gekregen naar hedendaagse normen. Je kan dus zelf genieten van een volledig vernieuwde suite en ook de uitbating krijgt hierdoor een boost, want het spreekt voor zich dat een nieuw vakantieverblijf veel sneller en tegen een hogere prijs kan verhuurd worden.

Wil je nog meer te weten komen over Holiday Suites Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Om garant te kunnen staan voor een zorgeloze en kwalitatieve uitbating wordt er gewerkt met een opstalovereenkomst op het grondaandeel. Hierdoor kan je goedkoper vastgoed aankopen, kan je genieten van een fiscaal voordeel en moet je minder registratierechten betalen. Meer weten? Lees meer in dit artikel.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Professioneel beheer

  Extra vakantie

  Open zeezicht

  Bewezen rendement

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in Holiday Suites.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van investeringsvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Holiday Suites Blankenberge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van Holiday Suites, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Ontdek meer tevreden klanten