Project omschrijving

Business Suites – Zeebrugge

Vanaf € 202.500

Investeren in de ideale verblijfplaats voor expats of dichtbij-vakanties

De moderne Business Suites in Zeebrugge zijn de perfecte omgeving voor elke zakelijke trip of als vakantieverblijf. Hier versmelten business en ontspanning met vergaderzalen, wellnessfaciliteiten en een fitness binnen handbereik. Dankzij de zuidgerichte terrassen van de business suites kan je langs de ene kant genieten van het zicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad en aan de andere kant van de indrukwekkende wereldhaven van Zeebrugge.

Met de bouw van fase IV beantwoorden we aan de vraag van omliggende bedrijven naar meer kleine verblijven voor de vele zakelijke expats. Met de haven als bruisend centrum vlakbij, zijn de business suites in Zeebrugge zeer populair.

De stijlvolle suites vormen de ideale verblijfplaats voor een zakelijke trip of een dichtbij-vakantie met het hele gezin.

Fase III :

 •  UITVERKOCHT

Fase IV:

 • Laatste mogelijkheden vanaf € 202.500

De omgeving

De business suites liggen centraal in Zeebrugge, vlak bij het strand en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die hier zijn gelegen genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal potentiële huurders van de Business Suites. De haven blijft ook steeds verder uitbreiden, waardoor nog meer bedrijven er zich vestigen en er een steeds grotere stroom aan expats wordt aangetrokken. Dit heeft dan ook enkel een positief effect op de verhuur van onze Business Suites.

Uitbreiding van de haven van Zeebrugge

De haven is volop bezig met het investeren in nieuwe projecten die een uitbreiding zullen teweegbrengen. Door deze uitbreiding en nieuwe projecten, wordt de haven een steeds belangrijkere wereldspeler. Dit zorgt op zijn beurt voor een opkomende markt met veel toekomstpotentieel waar Business Suites, nu meer dan ooit, nodig zullen zijn. Lees hieronder een aantal artikels over de plannen en overeenkomsten tussen bedrijven die zullen leiden tot een uitbreiding van de haven.

De havenfusie

De langverwachte havenfusie van Antwerpen en Zeebrugge is nu ook officieel. Het fusiebedrijf, “Port of Antwerp Bruges” genoemd, wordt de op een na grootste haven van Europa, alles samen goed voor het verzetten van zo’n 278 miljoen ton aan goederen. Deze historische deal zorgt er onder meer voor dat de havens beter gewapend zijn om de concurrentie met andere internationale havens aan te gaan. Dat de twee havens gezamenlijk goed zijn voor een directe en indirecte tewerkstelling van 150.000 jobs, is uiteraard ook een belangrijk punt.

Investeren in business suites

Dankzij z'n zorgeloze karakter biedt een investering in business suites het perfecte alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft dan ook niet zelf in te staan voor de verhuur én je krijgt niet te maken met de problemen van klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand bijvoorbeeld. De professionele verhuurpartner Holiday Suites neemt de volledige uitbating op zich, waardoor dit een investering zonder kopzorgen is waar jij als klant enkel hoeft te genieten van jouw extra opbrengsten.

Vakantieverblijf met verhuurgarantie

Bij Holiday Suites Zeebrugge heb je de mogelijkheid om een vakantieverblijf aan te kopen waar je zelf van kunt genieten én extra opbrengsten kunt uit halen. Wanneer je niet in jouw eigen verblijf aanwezig bent, zorgt Holiday Suites voor de zorgeloze verhuur ervan. Op die manier hoef je hier zelf niks voor te doen en ben je zeker dat jouw suite verhuurd wordt door een sterke partner met jarenlange ervaring.

Om garant te kunnen staan voor een zorgeloze en kwalitatieve uitbating wordt er gewerkt met een erfpachtovereenkomst op het grondaandeel. Hierdoor kan je goedkoper vastgoed aankopen, kan je genieten van een fiscaal voordeel en moet je minder registratierechten betalen. Meer weten? Lees meer in dit artikel.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Toplocatie vlakbij de haven

  Hoog verhuurpotentieel

  Zorgeloze investering

  Fiscaal voordelig

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in business suites.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van business suites zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Business Flats Zeebrugge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van business suites, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie?

  Tevreden klanten

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.
  Ontdek meer tevreden klanten