Project omschrijving

Bcity

Vanaf € 279.000

Luxueus afgewerkt appartement aan zee

In het nieuwbouwproject Bcity kiezen we resoluut voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en hoog wooncomfort. Het project van de gerenomeerde architect Marc Corbiau is onderdeel van het vernieuwde stationscomplex in Blankenberge, biedt een uniek panoramisch zicht over de stad en op het dak kan je genieten van een heerlijk rooftop zwembad.

Types
 • Studio – UITVERKOCHT
 • Eénslaapkamer appartement: Vanaf 272.500 euro
 • Tweeslaapkamer appartement: Vanaf 340.000 euro
 • Drieslaapkamer appartement – UITVERKOCHT

De omgeving van jouw appartement aan zee

De appartementen van Bcity liggen pal in het bruisende centrum van Blankenberge, net voor het Koning Leopold III-plein waar tal van evenementen georganiseerd worden en vlakbij de mooie jachthaven, waar je gezellig kunt tafelen. De winkelstraat, de zeedijk en het strand liggen op wandelafstand. Eens een bezoekje brengen aan de nabijgelegen badsteden? Neem vlak voor de deur de kusttram richting Knokke of De Panne en verken de ganse kustlijn. Kortom: het is de perfecte locatie voor een appartement aan de Kust, met talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Duurzame toparchitectuur van Marc Corbiau

Bcity biedt met haar adembenemende locatie en ruim aanbod het perfecte appartement aan zee. Of je nu op zoek bent naar een vakantieverblijf, of liever langer aan zee bent: met een appartement in Bcity zit je goed. De duurzame bouwstijl van toparchitect Marc Corbiau zorgt ervoor dat er heel wat lichtinval is door de grote raampartijen en elke woning heeft een eigen terras. Door te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kan je nog extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen, kan je genieten van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten. Meer weten hierover? Bekijk deze pagina: Meer uitleg over erfpacht

Wil je meer te weten komen over de troeven van een appartement aan zee? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Unieke ligging

  Architectuur van Marc Corbiau

  Zwembad op het dak

  Kwalitatieve afwerking

  Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD
  appartement aan zee

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wilt je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Ontdek meer tevreden klanten