Investeren in hotelvastgoed wordt steeds populairder. Maar hoe pik ik er zelf een graantje van mee? Hoe vind ik het hotel dat het best in mijn portefeuille past? Dat leer je hier.

Door te investeren in hotelvastgoed krijg je een overvloed aan voordelen. Lees meer over:

investeren in hotelvastgoed

Investeren in hotelvastgoed in 5 stappen

1. Ontwerp een plan

De eerste stap voor een slimme investering, is informatie. Welke belegging past het best bij mijn profiel? Een beleggingsplan opbouwen is dus een onmisbare eerste stap. Daarbij krijg je het best advies van vastgoedexperts zoals die van Alysee. Samen neem je je profiel onder de loep en beslis je of vastgoed bij je past en welke belegging je dan het best kiest.

Concreet vraag je advies zoals je dat zelf wil. Via de website, telefonisch op +32 (0)59 80 00 00, via e-mail op info@alysee.be…

2. Wees kritisch

Zodra onze experts je bericht krijgen, gaan ze aan de slag. Allereerst krijg je een telefoontje met voor meer informatie. Zo krijg je de bevestiging van je beslissing en weet je meteen of, bijvoorbeeld, investeren in hotelvastgoed bij je past.

3. Stel je open

Zodra je zeker bent van je beslissing, komt onze expert bij je thuis. Daar stellen ze verschillende projecten en uiteenlopende opties voor om een belegging op jouw maat te vinden. Daarbij kom je onder andere te weten:

  • wat een investering in een hotelkamer inhoudt
  • hoe groot je investering kan zijn
  • hoeveel belastingen erbij komen kijken
  • de details van erfpacht
  • uit welke hotels je kan kiezen
  • welke locaties het best bij je passen

4. Ga ervoor

Overwoog je alles tot in de puntjes en ben je klaar om je droom te doen uitkomen? Proficiat! Dan ben je klaar om je contract te tekenen en eigenaar te worden van een hotelkamer via notariële akte.

5. Resultaat!

Nu je opbrengstvastgoed bezit, deel je mee in omzet van het volledige hotel. Dat wil zeggen dat je vanaf nu elke 3 maanden je opbrengsten ziet binnenstromen

Meer informatie

In dit filmpje ontdek je alles over investeren in hotelvastgoed. Je ontdekt onder andere meer over: 

  • problemen van klassiek vastgoed zoals leegstand, wanbetalers, slechte huurders
  • professionele uitbating door Europees marktleider Accor
  • vruchtgebruik van je investering

Klaar om slim te investeren in hotelvastgoed? Bekijk dan alle nieuwbouwprojecten en investeringen of vraag advies aan een van onze experts.