Maak kennis met An, interieurstyliste bij Ntrieur by Chatô

Hallo, ik ben An van Ntrieur by Chatô. Al van jonge leeftijd hield ik van tekenen, decoreren en was ik gefascineerd door wat kleur kond doen. Mijn tante en nonkel baatten in de tijd een interieurwinkel uit en ik deed niets liever dan tussen de meubelen te vertoeven. Ik kreeg daar zo een goed gevoel van en ik werd daar direct blij van. Dat was iets waarvan ik zei ‘later wil ik iets doen in de interieurwereld’.

Welke projecten heb je al gedaan voor Alysee?

Mijn eerste project voor Alysee was Sea Garden Village. Dat zijn vakantiewoningen en appartement. Daar heb ik de inrichting  van gedaan. Daarna kreeg ik de opdracht voor Le Cygne in te richten. Ook in het centrum van Blankenberge. Al snel daarop volgde de vraag om appartementen met een uniek zeezicht in te richten in Mariakerke. Dit is de Residentie Crystal. We zijn daar gestart met fase 1 en fase 2 en al snel mocht ik fase 3 en 4 inrichten. Waaronder ook het penthouse hier op de achtste verdieping met een subliem zeezicht.

Wat is het uitdagendste aan je job als interieurstyliste?

Het uitdagendste aan mijn job is vooral de timing om alles af te krijgen binnen een bepaalde termijn. Bijvoorbeeld een deadline van een opendeurdag. Een tweede grote uitdaging is ook de match tussen meubelen en accessoires. Het totaalplaatje moet kloppen, dus we houden dan ook rekening met het budget van de klant.

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Ze kunnen bij mij terecht voor advies, maar ook voor begeleiding, keuzes van materialen en meubelen. Evengoed voor de coördinatie en opvolging van het volledige project.

Waarom is het interessant om samen te werken met een interieurstyliste?

Als interieurstyliste ontzorgen wij de projectontwikkelaar als de mensen die een tweede verblijf aangekocht hebben. Dus de projectontwikkelaars kunnen zich focussen op hun job en mensen die een vakantieverblijf gekocht hebben wonen meestal ver van de Kust. Deze zijn dan blij dat ze 1 aanspreekpunt hebben ter plaatse die zorgt voor de inrichting van hun appartement.