Groeiende omgeving van de haven

De wereldhaven van Zeebrugge, u wellicht niet onbekend, is de laatste jaren aan een uitbeiding bezig. Talloze nieuwe multinationals zoals Tesla en Lingang hebben zich de laatste jaren in de haven gevestigd en fors geïnvesteerd. Dit heeft als gevolg dat er meer verkeer, meer werknemers en meer expats binnen de haven zijn. Het ibis Styles Zeebrugge hotel is al meerdere jaren een succesvolle vaste plek voor deze expats en werknemers van de verschillende multinationals die zich in het havengebied bevinden.

Door het grote succes van het hotel de voorbije jaren en de voortdurende uitbreiding van de haven, heeft men binnen de Alysee-familie besloten om dit project verder uit te breiden.

Bedrijven in Zeebrugge

Ibis Styles Zeebrugge met havenbedrijven in de achtergrond

De uitbreiding van ibis Styles Zeebrugge

Door de verhoogde vraag van de laatste jaren drong een uitbreiding van ibis styles Zeebrugge zich op. Binnen de uitbreiding van het hele complex worden er in een eerste fase 25 extra hotelkamers, een uitbreiding van de ontbijtfaciliteiten, extra kleedruimtes, een binnenzwembad en bijhorende wellness én aanpalend 72 aantal business flats, onder uitbating van Holiday Suites, bijgebouwd. Wie echter nog een kamer of flat wil kopen in deze nieuwe fase is echter al te laat. Het uitbreidingsproject van het ibis Styes Zeebrugge is reeds maanden voor de oplevering al helemaal uitverkocht!

Deze uitbreiding van het hotel is niet enkel goed nieuws voor de nieuwe eigenaars, maar ook voor de bestaande eigenaars. Het hotel beschikt nu over 25 extra kamers die het kan aanbieden, waardoor er ook meer opbrengsten gegenereerd kunnen worden voor zowel nieuwe als bestaande eigenaars.

uitbreiding ibis Styles Zeebrugge

Ibis Styles Zeebrugge met nieuwe stuk

Renovatie van de bestaande kamers

De eerste kamer van het hotel dateert reeds van 2012. Daarom krijgen deze kamers nu ook een soft-renovatie. Zo zullen de nieuwe, gerenoveerde kamers een veel modernere look en feel hebben dan de originele kamers. Dit is belangrijk voor een goede werking van het hotel te garanderen. Aangezien mensen liever in een nieuwe, moderne kamer verblijven dan een oudere, gedemodeerde kamer, drong de eerste opfrissing zich op.

Hieronder vind je een vergelijking van hoe de kamers er voor de renovatie uitzagen en hoe deze er na de renovatie van het ibis Styles Zeebrugge hotel zullen uitzien.

Ibis Styles Zeebrugge kijkt er alvast naar uit zijn gasten te mogen ontvangen in de gerenoveerde kamers, deze zijn sinds kort terug in gebruik.

Standaard hotelkamer voor renovatie

Standaard hotelkamer na renovatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Wens je zelf toch nog te investeren in één van onze succesvolle hotelprojecten? Ontdek zeker ibis styles Bredene, het nieuwste project van Alysee. Meer kan je vinden via deze link.