ibis budget oostendeibis Budget Oostende geeft de gereputeerde badstad een clean en gezellig verblijf. De bouw van het hotel berust op een uniek concept: privé-financiering. Dat wil zeggen dat elke particulier met een oog voor investeren en zin in winst kan beleggen in een van de splinternieuwe kamers. Veiligheid van vastgoed, en met een betrouwbare opbrengst. Je inkomsten komen namelijk niet uit het verhuur van je individuele kamer, maar uit de winst van het volledige hotel. Je deelt in de winst van diensten zoals restaurantservice, kamer- en zaalverhuur, parkings, ongeacht of jouw specifieke eigendom wordt verhuurd.

 

ibis budget

De naam ibis doet niet voor niets een belletje rinkelen. De kans is groot dat je ook al van het cleane comfort hebt genoten op reis of zakentrip. Internationaal boekt de hotelketen succes met verschillende formules, met elk een eigen persoonlijkheid. Daardoor vindt iedereen exact wat ze willen bij ibis.

Investeren

Meer en meer mensen zoeken een veilige en tastbare investering met een betrouwbare opbrengst. ibis Budget Oostende is een uitgelezen kans voor zo’n verstandige investering. Onder andere door de uitbreiding van de luchthaven kan het hotel het hele jaar door rekenen op reizigers, zakenmensen en toeristen die de kamers vullen. . Door de samenwerking met Europees marktleider in hoteluitbating Accor, worden alle verhuuurproblemen meteen van de baan geveegd. Je hoeft geen kik te geven. Daarbij geniet het hotel moderne beveiligingssystemen, die je laatste zorgen wegnemen. Daardoor is het resultaat een gerust hart voor elke investeerder. Een prachtige uitbreiding op je beleggingsportefeuille.

Opening

De hoteldeuren openen in de zomer van 2018. Zo kunnen de gasten net op tijd boeken om te genieten van het zomerse hoogseizoen aan de kust. Met feestlijkheden zoals Carnaval, Ostend Beach Festival en de Week van de Vis is er geen betere plek om te genieten van de zon dan Oostende.

Investeer je je spaargeld graag verstandig? Lees dan meer over investeren in hotelkamers.

Nog meer te weten komen over investeren in hotelvastgoed? Bekijk zeker eens deze pagina.