Vakantiesuites aan de kust zijn al jaren met stip een favoriet voor een tweede verblijf. Niet alleen geniet je zelf met volle teugen van zo’n investering, je verdient er ook mooi op wanneer je verhuurt. Door de grote populariteit breidt Holiday Suites Blankenberge dan ook uit met maar liefst 22 nieuwe units. Ontdek hier waarom ze iets voor jou zijn.

Waarom kies je voor een vakantieverblijf op de Zeedijk in Blankenberge?

De vraag naar vakantieverblijven aan de Belgische kust blijft gestaag stijgen. Niet alleen geniet je zelf wanneer je wil van de zilte zeelucht, ook het toerisme aan de kust blijft toenemen. Omdat te voldoen aan de vraag naar appartementen op de Zeedijk in Blankenberge, bouwde Alysee zelfs 22 nieuwe units. En daar kan je slim op inzetten.

 

Ontdek meer over Holiday Suites.

 

Om in te spelen op dat toerisme kies je het best een badstad zoals Blankenberge waar veel bezienswaardigheden en leuke bezigheden de show stelen. Het strand, de beroemde Pier, het Casino voor de volwassenen of het Sea Life Center voor het hele gezin: Blankenberge heeft voor elk wat wils.

Reis naar Blankenberge

Ook blijft zeezicht een van de belangrijkste vereisten voor wie een verblijf aan zee boekt. Voor een eigen verblijf is zeezicht vaak een must, maar ook wanneer je verhuurt is het een bijzonder belangrijke troef om uit te spelen.

Waarom investeren in Holiday Suites?

Zoals je eerder al ontdekte, bouwde Chateau Residenties 22 nieuwe vakantiesuites op de Zeedijk in Blankenberge om aan de stijgende vraag naar vakantieverblijven te voldoen. Je weet dus zeker dat er veel vraag zal zijn naar een suite zoals die van jou. 

Bovendien spreken we over de uitbreiding van een bestaand project met bewezen succes. Je slaapt dus op beide oren wanneer het op verhuur aankomt.

Daarnaast beheert Holiday Suites je buitenverblijf zodat je zelf geen moeite hoeft te doen om toch van de inkomsten te genieten. 

Wat voor investering is het rendabelst?

Afhankelijk van je budget is de penthouse van Holiday Suites in Blankenberge veruit de beste keuze. Door met de verhuurservice slim in te spelen op het stijgende toerisme aan de kust, hou je meer over dan met andere types verhuur. 

De luxueuze penthouse is niet gewoon een uitzonderlijk vakantieverblijf op de zeedijk van Blankenberge, met zoveel ruimte kan je verhuren aan groepen tot 10 toeristen tegelijk. Zo stijgen je inkomsten natuurlijk exponentieel.

 

Toerisme in Blankenberge

Tot slot is de penthouse op de zeedijk in Blankenberge met € 557.000 stukken goedkoper dan hetzelfde pand in Oostende of Knokke.

Bekijk de unieke penthouse van Holiday Suites op de zeedijk van Blankenberge.

Krijg gratis advies

Niet zeker hoe je begint aan je slimme investering? Neem dan contact op met een van onze experts om te ontdekken welk project het best bij je past. Tot snel!