2016 was weer een schitterend jaar, er zijn verschillende projecten bijgekomen, en veel appartementen verkocht. Hieronder vind je het vastgoedoverzicht van onze drie beste projecten.

vastgoedoverzicht

Best verkopende projecten

ibis budget Oostende:  meer dan 30 verkopen in 2016!

De eerste ‘genomineerde’ in ons vastgoedoverzicht is ibis budget Oostende. Momenteel wordt er een splinternieuw ibis Airport hotel vlak naast de luchthaven gebouwd, het enige in de nabije omgeving. Dit hotel heeft nu al exclusieve contracten met JetairFly om de vele passsagiers op te vangen. De luchthaven bewees dat ze die capaciteit aankan eind maart, toen er vanwege de gebeurtenissen in Brussel ontelbare vluchten werden omgeleid via Ostend Airport. De infrastructuur en het personeel kan de groei dus enkel stimuleren. Om dit doel te halen zullen er talloze bestemmingen zoals Rome en Barcelona bijkomen. Dat maakt de luchthaven toegankelijker is vanuit de hele wereld. Er werden al meer dan 180 nieuwe personeelsleden aangeworven voor de uitbreiding.

In kader van de uitbreiding zal het ibis Airport hotel worden opgebouwd, het enige hotel vlak naast de luchthaven. Dit hotel kan alle passagiers opvangen en zal dus door de bloeiende vooruitzichten boomen. Concurrentie heeft het hotel niet, want er is geen enkel ander hotel in de buurt en er mag ook geen worden bijgebouwd.

ibis Airport is momenteel in opbouw en wordt gefinancierd door privé-investeerders die de inkomsten van het hotel als vergoeding krijgen. Zo worden de kamers verkocht aan particulieren die een veilige vastgoedinvestering zoeken zonder de risico’s van de huidige vastgoedmarkt. Door ‘pooling’ worden alle inkomsten uit drank, eten, service, kamer- en zaalverhuur gedeeld door alle eigenaars. Zo heeft iedereen een even hoog rendement.

Meest belovende project

Holiday Suites Business Flats: Zeebrugge

Het exclusieve Harbour Gardens Resort van Holiday Suites is een oase van rust en ontspanning middenin de haven van Zeebrugge. De volledig afgewerkte en ingericht appartementen zorgen, in combinatie met de centrale ligging, voor een exclusief gegeven in de regio. Het vakantiecomplex heeft veel troeven, zoals een openluchtzwembad en congres- en vergaderzalen. De haven van Zeebrugge zorgt voor een groot publiek aan zakenlui en toeristen die niet kunnen wachten.

Een ideale investering, dankzij deze uitzonderlijke ligging. Pal in de haven van Zeebrugge, waardoor er dagelijks tal van expats zullen verblijven in Holiday Suites Business Flats. Dankzij de opening op 28 december 2016, kan je ook genieten van direct rendement op je investering.

Meest prestigieuze project

Crystal Residence

We sluiten het vastgoedoverzicht af met dit nieuwe vastgoedproject van Alysee met zijn stralend silhouet vormt een dynamische baken voor Oostende. Voor toeristen, maar vooral voor jou als bewoner. Zo laat je je leven op een heel eigen manier schitteren. Crystal Residence wordt nu al één van de nieuwe parels aan de kroon van de stad Oostende genoemd.

Crystal Residence breekt met de traditionele kustarchitectuur. Het gebouw zet een nieuwe toon en brengt een toekomstgerichte woon- en kustbeleving die mag en zal gezien worden. Een andere naam had dit gebouw haast niet kunnen krijgen. Het onverwachte geheel van fragiele lijnen en niveau’s geven het statige geheel een haast ongrijpbaar opzicht, dat zowel beweging als een ontspannen standvastigheid vasthoudt. Bij het zien van de frisse en grensverleggende architectuur, is het beeld van een schitterend juweel met ontelbare facetten die niet in een oogopslag te vatten zijn, beslist niet vergezocht. Schitteren, stralen, uitstralen. Dat is het wezen van deze nieuwe residentie die, pal tegen de zee, de rand van Oostende een nieuw aanzien geeft. Een uitstraling die niemand onberoerd laat, en die afstraalt op zijn bewoners.