Knokke

Dat Knokke een magnifieke stad is, dat weet elke Belg. Als kind gingen we er samen op zandkastelen bouwen, als jeugd kun je er zalig feesten en als je wat ouder wordt dan biedt Knokke je oneindige veel restaurants, winkeltjes en rust. In deze kuststad oud worden is een droom die werkelijkheid wordt.

Knokke

Wist je dat je in Knokke ook geen gemeentebelasting moet betalen? Ja, echt, 0% gemeentebelasting. Dat scheelt je toch jaarlijks een mooi aantal euro’s.

Ook op vlak van vastgoed heeft Knokke ongelofelijk veel te bieden. Je vindt er penthouses met zwembaden, ongelofelijk grote villa’s maar ook gezellige vakantiewoningen en appartementen. Een volledig assortiment van A tot Z. Deze kustgemeente staat al sinds jaar en dag bekend als de duurste gemeente van heel België te zijn. De place to be voor de ‘beau monde’.

Maak het nog beter

Als je een dagje naar zee gaat, en je toch een beetje op je budget wilt letten is Knokke zeker niet de beste locatie. Je gaat hier al snel het dubbele betalen van wat je zou betalen in steden zoals Blankenberge, Zeebrugge of Oostende. En uiteindelijk smaakt die cocktail of dat bier even lekker 10 kilometer verder.

De gouden tip voor een dagje zee:

Kom met de trein. Als je je wagen wilt parkeren heb je maar 2 opties.

  • De enorm dure parking, waar je snel 30 euro kwijt bent voor een dagje parkeren
  • Parkeren op straat, maar door het parkeerbeleid in Knokke kan je hier maar maximaal 2 uur staan, waardoor je dus de hele tijd naar je auto moet lopen om een nieuw ticketje in te steken.

Wist je dat enorm veel toeristen die naar Knokke trekken een verblijf boeken in Holiday Suites Zeebrugge? Het verblijf is gelegen op enkele kilometers van deze populaire badstad. Je kan nog steeds investeren in rendabele kustverblijven op enkele kilometers van Knokke.