Vraag 1: Hoe ziet het aankooptraject eruit?

Ben je geïnteresseerd in een tweede verblijf of investeringsvastgoed? Fantastisch! Een eerste stap is altijd dat je via mail, via telefoon of via onze website even contact opneemt met ons. Waarna eigenlijk een projectverantwoordelijke contact met jou zal opnemen om alle mogelijkheden eens te bespreken. Dit gebeurt vaak onder de vorm van een persoonlijk gesprek bij de mensen thuis als extra service. Dit om eigenlijk te gaan brainstormen over het idee om iets aan te kopen aan de kust.

Nu, zeg je van oke, daar zit iets tussen. Dan plannen we een tweede afspraak in aan de kust. Dit om de verschillende projecten te gaan bezoeken, maar natuurlijk ook de prachtige modelappartementen. Dat moment kan je dan overgaan tot de aankoop van jouw droomappartement. Zeg je van ik heb nog even tijd nodig, dan kunnen wij een unit uit verkoop halen om na een aantal dagen elkaar terug te zien, een aantal vragen te beantwoorden en alsnog tot een aankoop over te gaan.

Ga je over tot aankoop? Super, dan heten we jou alvast welkom in onze Alysee-familie. Eerst en vooral ga je alle getekende documenten en de logingegevens van ons klantenportaal krijgen. Nu dat klantenportaal, hoe ziet dat er eigenlijk uit? Dat is eigenlijk een portaal waarin je alle nieuwtjes kan terugvinden over jouw project en alle belangrijke documenten. Daarna is het natuurlijk de bedoeling dat wij jouw appartement gaan laten verlijden bij de notaris. Vanaf dan ben je officieel notarieel eigenaar van jouw appartement. Een volgende stap is de oplevering en afwerking van het gebouw, met meteen daarna de ingebruikname van het appartement, de hotelkamer of de suite. Het verhaal eindigt daar niet. Alysee organiseert jaarlijks tal van vergaderingen en evenementen om altijd op de hoogte te blijven van jouw vastgoed.

Wil je meer informatie over ons aankooptraject of over onze projecten? Neem dan vrijblijvend contact op!