Vraag 1: hoe gebeurt een doorverkoop?

Stel dat je voor een of andere redenen een doorverkoop van jouw vastgoed wilt doen, dan bestaan er hier verschillende mogelijkheden voor.

Langs de ene kant kan je jouw vastgoed zelf aanbieden op de vastgoedmarkt. Weet wel dat hier de nodige kennis voor nodig is en dat er ook veel tijd en energie in kruipt.

Een tweede mogelijkheid is om een klassiek immobiliënkantoor te gaan contacteren en aan hen te vragen om jouw vastgoed te verkopen. Hier kan je struikelen over het probleem dat sommige makelaars niet beschikken over de nodige expertise op het gebied van erfpacht, waardoor het potentieel van jouw doorverkoop niet ten volle benut zal worden.

Een derde optie is natuurlijk om ons te contacteren, Secured by Bricks. Wij werken al jaren samen met de projectontwikkelaar Alysee. Secured by Bricks heeft al honderden doorverkopen gedaan voor hen. Naast het verkopen van tweede verblijven en uitbatingsvastgoed zoals hotelkamers en vakantieverblijven, beschikken wij ook over de nodige expertise op het vlak van erfpacht, het recht van opstal en andere speciale aankoopformules.

Heb jij interesse in een doorverkoop? Neem dan gerust contact op met Nelson.