Steeds meer mensen vinden de weg naar onze gezellige badplaatsen. Daar zitten de vele evenementen tijdens de zomer zeker voor iets tussen! Hier vindt u alvast een een kleine selectie van de leukste kustfestivals.

Nostalgie Beach festival Middelkerke

Zaterdag 10 augustus 2019 is het een ganse dag feesten, zingen en dansen geblazen in het festivalpark van Middelkerke. Het Nostalgie beach festival wordt ondertussen al voor de zesde keer georganiseerd door de gelijknamige zender ‘Radio Nostalgie’.

U geniet van de grootste classics uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Dans mee op de ritmes van een reeks binnen- en buitenlandse artiesten zoals Wet, Wet, Wet, Big Country, Clouseau, Fischer Z, Marc Almond, Status Quo en Adamski.

Wecandance Zeebrugge

Wecandance Zeebrugge mag op de lange lijst van kustfestivals niet ontbreken. Het beachfestival, dat dit jaar plaatsvindt op 9, 10 en 11 augustus, staat deze keer in het teken van Safari Nomads.  Door de luidsprekers aan de 12 stages klinken verschillende muziekstijlen zoals house, techno, deep house en urban muziek.

U krijgt er een mix van nationale en internationale vedetten voorgeschoteld, en wordt met de magische decors ondergedompeld in een wereld de wereld van Safari Nomads. 

Bomboclat Blankenberge: sfeer en ambiance

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 kunt u, dankzij het jaarlijks Bomboclat festival in Blankenberge, dansen en u uitleven op de tonen van opzwepende wereldmuziek, en dat allemaal met de voetjes in het zand. Het brengt Jamaica naar Blankenberge, zowel op vlak van muziek als het culinaire.

Op de drie podia ontdekt u nationaal en internationaal talent. Voor de kleinsten is er een aparte ruimte ingericht waar ze ongestoord kunnen ravotten en zich laten schminken. Kinderen tot en met veertien jaar kunnen tevens gratis binnen. Bomboclat is dan ook een uitstekende manier om de zomervakantie sfeervol af te sluiten. 

Een tweede verblijf aan de kust? 

De Belgische kust heeft heel wat troeven. WIl u na een festival naar uw eigen stek, dan kan dat goedkoper dan u denkt. Alysee biedt zijn klanten al ettelijke jaren comfortabel én rendabel kustvastgoed aan. 

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we of een investering in een tweede verblijf aan de kust voor u de geschikte oplossing is.