Jouw tweede verblijf
in Blankenberge

Met vastgoed in Blankenberge kies je niet enkel een ontspannend tweede verblijf, het is ook een slimme investering op de lange termijn. Ontdek hier waarom Blankenberge de juiste keuze is en welke projecten je daar kan kiezen.

Waarom vastgoed in Blankenberge?

Blankenberge is de ideale badstad voor tweede verblijvers. Niet alleen op toeristisch vlak, maar ook voor investeerders heeft de stad verschillende troeven:   

 • Levendige omgeving: In Blankenberge kan je zomer en winter terecht. Je kan er zelf op pad trekken of uitjes plannen voor de hele familie. Zo zijn het Leopoldpark en het Belle-Epoque Museum slechts twee voorbeelden van de vele activiteiten die je er kan doen.
 • Vernieuwing: Blankenberge doet er alles aan om het er voor jou als investeerder interessant te maken. De stad is volop in ontwikkeling en vernieuwt elke dag, wat het een slimme locatiekeuze maakt voor de toekomst. 

Bovendien kiest u ook gemakkelijk het type vastgoed dat bij u past. Enkel op zoek naar een investering? Kies dan investeringsvastgoed zoals hotelvastgoed. Op zoek naar een tweede thuis? Ga dan voor een tweede verblijf.

Meer weten over vastgoed in Blankenberge? Vraag hieronder meer informatie.

  Blankenberge

  Starten met investering in vastgoed?
  Vraag hier jouw gratis gids aan.

  Download gids

  Ontdek de voordelen

  Blankenberge

  Unieke beleving

  Blankenberge

  Modernisatie van de stad

  Blankenberge

  Charmant stadcentrum

  Blankenberge

  Makkelijke verbinding openbaar vervoer

  Ontdek de projecten

  Tevreden klanten

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
  Ontdek meer tevreden klanten