Bij de start van een nieuw jaar kijken we vanzelfsprekend ook even terug op het vorige jaar. Waar zijn we trots op, wat ging goed, waar kunnen we nog verbeteren? Daarna bekijken we de doelstellingen voor 2019!

In deze blog plaatsen we enkele gerealiseerde zaken op een rij en kijken we samen met u vooruit naar 2019.

Als we kijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2019, dan splitsen we de realisaties op in verschillende groepen. Zo bekijken we het residentieel vastgoed, hotelvastgoed, businessflats en parkings.

Residentieel vastgoed

Zoals u waarschijnlijk reeds bekend is, bevinden we ons vooral in Oostende en Blankenberge als we spreken over residentieel vastgoed. Projecten werden er afgerond en uitverkocht. De bouw en verkoop van nieuwe projecten werd succesvol gestart en plannen voor toekomstige projecten staan klaar om uitgerold te worden.

Zo werd in Oostende de bouw van Chateau du Pecheur en Chateau Amandine afgewerkt. Ook de verkoop loopt daar op z’n eind. In beide projecten is momenteel enkel nog het dakappartement/penthouse beschikbaar.
Oostende bruisende stad, zo ook in de projectontwikkeling, want naast de afwerking van deze twee projecten, werd de bouw van een nieuw project op poten gezet. Sinds kort ging namelijk de bauw van Residentie Paulus van start. Ook hier verloopt de verkoop zeer vlot, alle studio’s werden hier reeds uitverkocht.
Niet getreurd, want zoals eerder vermeld staan nog heel wat nieuwe projecten op de planning. Eén van deze projecten zou zich wel eens in de Van Iseghemlaan kunnen bevinden.

Hotelvastgoed

Ook op vlak van hotelvastgoed werd een fantastisch jaar geboekt. Zo werd de bouw van ibis budget Blankenberge en ibis budget airport Oostende met succes afgerond. Ook de totale uitverkoop van beide hotels werd dit jaar gerealiseerd.
De vlotte verkoop is een realisatie van het volledige bedrijf, maar de fantastische cijfers van deze en andere hotels speelt hier vanzelfsprekend een grote rol bij.
In de eerste maanden na opening werden bezettingsgraden geconstateerd van boven de 90%.

Businessflats

Wanneer we spreken over businessflats, denken we vooral aan de Holiday Suites in Zeebrugge. Fase 2 werd in de loop van het jaar succesvol uitverkocht. Maar daar stopt het niet bij. Stilstaan is achteruit gaan. Daarom wordt ondertussen volop gewerkt aan de bouw van fase 3. De nieuwsgierigen kunnen reeds de grondleggingen gaan bekijken.

Ook de start van de verkoop van Holiday Suites Blankenberge zag dit jaar het licht. Vlak op de dijk van Blankenberge startte de verkoop van een fantastisch renovatieproject. Vandaag heeft u nog steeds de kans om te investeren in deze toplocatie!

Parkings

Tot slot, last maar zeker niet least werden begin dit jaar reeds de laatste parkings aan de man gebracht. Parkings die niet alleen stonden, maar meedeelden in de winsten van het ibis styles hotel in Zeebrugge waar ze gelegen zijn. Zo wordt het risico op hoge schommelingen op uw rendement vermindert en kunt u dus met een gerust hart slapen, want ook de uitbating wordt voor u gedaan. Momenteel worden er dus geen parkings meer verkocht, maar plannen hiervoor in de toekomst zijn zeker niet uitgesloten.