Vlaanderen is volop aan het vergrijzen en dat betekent dat de serviceflats als paddestoelen uit de grond schieten. Ze worden tegelijkertijd ook steeds populairder bij beleggers en vastgoedondernemers. Investeren in serviceflats kan dus zeker lucratief zijn en al helemaal als het om serviceflats op een centrumlocatie gaat.

serviceflats

Rendabele en veilige investering

Investeren in serviceflats op centrumlocaties is de moeite waard, zeker ten opzichte van de financiële producten met vast rendement die vandaag nog amper iets opleveren. Bij een investering in serviceflats kunt u marktconforme opbrengsten verwachten, voor zover je belegt in een op een centrumlocatie gesitueerde serviceflat.

Serviceflats = Groeimarkt

Gezien het financiële klimaat valt een stijging van de rente op traditionele financiële producten niet direct te verwachten. Vastgoed is een blijft daarom ook de voorkeur van veel beleggers. Het is een groeimarkt geworden en die groei zal zich de komende jaren ongetwijfeld doorzetten, onder andere omdat onze levensverwachting in België blijft stijgen.
De roep om goede en gemakkelijk bereikbare serviceflats met voorzieningen om de hoek wordt daarom alleen maar groter.

Levendig gebied, goed bereikbaar

De ideale plek voor een serviceflat? Dat is vaak een plek met alle nodige voorzieningen op een steenworp afstand én een gebied waar mensen ook een wandelingetje kunnen maken in een levendig gebied. Een goede bereikbaarheid per auto en per openbaar vervoer is ook een must. Serviceflats zijn dus best gevestigd in of rondom het centrum van een stad, zeker in de wetenschap dat we steeds ouder worden maar ook langer actief willen blijven. Een regio waar altijd wat te beleven is dan ook de ideale plek voor een serviceflat. U kiest daarom best voor serviceflats op een AAA-locatie; met goede ontsluiting, openbaar vervoer, winkels, de dokter en de apotheek om de spreekwoordelijke hoek.

Wilt u meer weten?

Geïnteresseerd om een investering in serviceflats verder te verkennen? Alysee helpt mensen al meer dan 40 jaar om veilig te investeren in aantrekkelijk vastgoed aan de Belgische kust. Dankzij haar decennialange expertise ontwikkelde het verschillende vastgoed oplossingen waar comfort en rendement centraal staan. Zit u met vragen of heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.