In het gezellige Blankenberge kunt u heerlijk uitwaaien aan zee, elke dag van het jaar. Ook het centrum van Blankenberge is aangenaam vertoeven en daarom vormt de badstad dan ook een uitstekende keuze voor een dagje shoppen. Goed om te weten: in Blankenberge is het elke zondag koopzondag! Daarnaast zijn de winkelstraten in de zomer autovrij, zodat u op uw gemak kunt rondkuieren. Hier vindt u 5 van de leukste shopadresjes in Blankenberge: 

The Escape Store

In deze conceptstore/koffiebar vindt u oneindig veel inspiratie voor uw interieur, met een focus op reizen en ontdekken. Dit resulteert in een collectie van eclectische meubels en accessoires, en de nodige reisspullen. Daarnaast kunt u in The Escape Store ook terecht voor een heerlijke latte macchiato want het is namelijk ook een koffiebar!

Kerkstraat 22, 8370 Blankenberge

Granny Gears

In deze hippe fietsenzaak kunt u meer doen dan alleen een fiets kopen of deze laten repareren. Ongeveer om de twee à drie maanden is er een nieuwe expositie te zien, waar vooral lokale artiesten hun werk aan de wereld kunnen tonen. U vindt er bijvoorbeeld eigenzinnige meubels die fietsonderdelen bevatten, zoals een tafel met wielen eronder. Ook fotografietentoonstellingen zijn hier regelmatig aan de orde. 

Langestraat 20, Blankenberge

Streza Plaza

In het winkelhart van Blankenberge komt u Streza Plaza tegen, een waar walhalla voor de schoenen- en handtassenliefhebber. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier de mooiste items vinden van bekende merken, zoals Armani, Moschino, Guess, Kate Spade en Michael Kors. Loop vooral zelf even binnen om het gehele aanbod van Streza Plaza te checken!

Kerkstraat 151, 8370 Blankenberge

Anders @ Home

Deze interieur- en decoratiewinkel geeft, naar eigen zeggen, een culturele twist aan het moderne interieur. De producten worden op milieubewuste wijze geproduceerd, hierdoor heeft elk product een eigen verhaal. Anders @ Home biedt daarmee een wereldse visie op interieur en decoratie. Merken die u hier kunt vinden zijn onder andere Urban Nature Culture Amsterdam, Zenza Home Accessories en Raaf Sierkussens. 

Bakkerstraat 33, Blankenberge

Culinaire eetwinkel Meuninck

Voorheen was deze plek een traditionele slagerij, inmiddels is de winkel omgetoverd tot een culinaire eetwinkel met heerlijke delicatessen. In deze culinaire zelfbedieningszaak kunt u verse gerechten vinden, die dagelijks in eigen atelier worden bereid. U kunt bijvoorbeeld voor een meeneemdagschotel gaan of een heerlijk belegd broodje bestellen. Ook heeft de winkel een uitgebreid assortiment met kaas, charcuterie en brood. Goed om te weten: ook vegetariërs kunnen hier lekkers vinden. 

Kerkstraat 115, 9370 Blankenberge

Een tweede verblijf in Blankenberge?

Naast de vele shopadresjes heeft Blankenberge ook nog heel wat andere troeven! Droomt u van uw eigen stekje in deze gezellige badstad? Alysee biedt zijn klanten al vele jaren comfortabel én rendabel kustvastgoed aan, onder andere in Blankenberge. 
Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we of een investering in een tweede verblijf in Blankenberge voor u de geschikte oplossing is.