Het dagelijkse leven kan soms vervelen. Dan weet je dat het tijd is voor een pauze om eens goed te genieten. Zo kan je er dubbel zo snel terug tegenaan. Maar pauzes zijn niet altijd evident. Waar gaan we heen? Hoeveel geld kunnen we eraan uitgeven? Voor hoe lang knijpen we ertussenuit? Daar krijg je nog meer stress van. De oplossing? Investeer in een tweede verblijf voor jou en je familie, en blijf ervan genieten. We zetten de voordelen even op een rij.

2de verblijf, tweede verblijf

Voor je gezin nu

Een tweede verblijf is vooral op in het dagelijkse leven een waardevol geschenk. Je kan er gewoon van genieten wanneer je maar wil. Met de kinderen een dag naar zee, een romantisch weekendje weg met je partner, misschien zelfs een heel familiefeest.  Wanneer ook is je 2de verblijf een welkome afwisseling van het dagelijkse leven. Je voelt je thuis, kan ertussenuit knijpen wanneer en voor hoe lang je zelf wilt en hebt helemaal geen verplichtingen. Weekendje weg? Een hele maand in de zomervakantie? Feestdagen aan zee? Alles kan.

Voor je gezin later

Maar ook op lange termijn is een tweede verblijf slim. Wil je iets extra voor je pensioen? Verhuren of op termijn verkopen met meerwaarde. Wil je de kinderen een mooi nalatenschap bieden? Een 2de verblijf is de ideale spaarrekening op lange termijn. En niet enkel wanneer je beslist te verkopen of te schenken geniet je de winst ervan. Wanneer je zelf niet aanwezig bent in je tweede verblijf, kan je het gewoon gemakkelijk verhuren. Daarmee betaalt je appartement aan zee gewoon zichzelf af, en na een tijdje worden de huurinkomsten winst.

Op maat gemaakt

De mogelijkheden voor een 2de verblijf aan zee zijn eindeloos. Gelukkig kan je daardoor heel gemakkelijk gewoon uitzoeken wat jullie als gezin nodig hebben wanneer jullie er tussenuit knijpen. Kies je voor een kleine stek om te ontsnappen met twee of een groot appartement waar de hele familie tegelijkertijd welkom is? Wil je tot rust komen met zeezicht of liever deel uitmaken van het bruisende stadsleven? Je vind gemakkelijk een tweede verblijf dat helemaal bij jou en je gezin past.

Kan je niet wachten tot je kan ontspannen in je eigen tweede verblijf? Wil je een weekendje weg of de hele zomervakantie aan zee doorbrengen? Neem dan snel contact op met de vastgoedexperts van Alysee en investeer meteen in je droom.